Buenos Aires here we come!!

Was het in New York in 2008 nog de vraag of we die 42 km en 195 meter wel konden volbrengen. In Berlijn was het doel om de tijd van New York te verbeteren, wat overigens lukte ondanks de extreme temperaturen tijdens de race in Berlijn (26 graden). Melbourne was perfect weer, vlak parcours en geen "man met de hamer" tussen de 35 en 40km ditmaal (zoals wel in de eerste 2 edities). Was het de ervaring, de voeding, de voorbereiding of toch de lage temperatuur (of een combinatie)....?
Dit jaar zijn we nog beter voorbereid, beter getraind en nog meer ervaring, maar of het lukt om de tijden van Melbourne verder te verbeteren........

Zondag 9 oktober om 7:30u plaatselijke tijd Buenos Aires (12:30u NL tijd) is de start van onze 4de marathon. Hieronder kun je onze ervaringen volgen, als je het leuk vindt plaats dan een berichtje.
Hoe? Klik op "reacties" onder het bericht; typ je bericht in; selecteer bij "kies een identiteit" Naam/URL en vul je naam in achter "Naam"; klik op "reactie publiceren" en je bericht staat erop!
Daarnaast zijn we ook via e-mail bereikbaar: pkleus@gmail.com






vrijdag 21 oktober 2011

De prijswinnaars


Vanavond zijn we op bezoek geweest bij de winnaars van de prijsvraag. Hendrik en Thea van harte gefeliciteerd en laat de Argentijnse kwaliteitswijn jullie lekker smaken.

Geen opmerkingen: